Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

GDPR workshop for styremedlemmer 20 september 2018

20 september 2018 – 16:00 - 21:00

Invitasjon til workshop om personvern for foreningsstyrer og institutter

 

DATO: 20 sept
KLOKKEN:  16:00 – 21:00
STED: NGI Norsk Gestaltinstitutt AS
Pilestredet 75 C
0354 Oslo

 

På workshopen vil vi gjennomgå hva som er viktig å ha kontroll på for foreninger og institutter, og hvordan dette kan dokumenteres på en enkel men forsvarlig måte. Basert på dokumentmaler vil dere bli ledet gjennom de forskjellige temaene som må være med i dokumentasjonen. Med effektiv jobbing burde dere langt på vei ha en komplett dokumentasjon klar på slutten av kvelden.

 

Vi vil starte i plenum med en felles gjennomgang av dokumentmalene og fortsette med praktisk arbeid i parallelle grupper for hver forening og institutt. Vi forutsetter at dere har med en PC eller MAC per gruppe for det praktiske arbeidet.

 

Som hjemmelekse ber vi dere om å gjøre følgende:

  1. Basert på skjemaet » Personvern – Oversikt over personopplysninger som behandles – NGF – V3″ fylle ut tilsvarende for deres egen forening eller institutt så godt det lar seg gjøre.
  2. Lage en kort beskrivelse av deres egen forening eller institutt, for bruk i dokumentasjonen. Som eksempel kan dere se NGFs beskrivelse nedenfor.
  3. Lage en liste over de prosessene dere har som bruker og lagrer personopplysninger. Et eksempel kan være hva dere gjør når dere får et nytt medlem eller student, men dere har sikkert en del flere.

 

Da gleder vi oss til en kreativ og produktiv kveld!

 

Med vennlig hilsen

NFP

 

Eks.
NGFs beskrivelse

«Norsk Gestaltterapeut Forening (NGF) er en fag- og medlemsorganisasjon for gestaltterapeuter i Norge. NGF jobber med profesjonsbygging og fagutvikling av gestaltterapi og gestaltterapi-teori innen klinisk psykoterapi og veiledning. Foreningen kvalitetssikrer medlemmenes tjenester gjennom etiske retningslinjer, et faglig etisk råd og tilbud om faglig utvikling.

 

For gestaltterapeuter i egen praksis er det etablert en klageordning og krav om regelmessig veiledning og profesjonell faglig oppdatering. Medlemmene gis et tilbud om ansvarsforsikring.

 

NGF ledes av et styre. Den løpende dialogen med medlemmene går via NGFs medlemskoordinator. Faglig Etisk Råd er ansvarlig for behandling av klager og tvister. Både medlemskoordinator og medlemmer av styret og Faglig Etisk Råd har gjennomgått grunnkurs i GDPR.

 

NGF gir også ut magasinet Gestalt.

 

Medlemskoordinatoren er den eneste fast ansatte i NGF. Sporadisk arbeid utført av andre faktureres etter avtale. Det lagres ingen personopplysninger ut over lovbestemte krav for dette.

 

NGF er ikke en fagforening i lovens forstand, det vil si at det å være medlem i NGF ikke anses å være en sensitiv opplysning.»

Detaljer

Dato:
20 september 2018
Tid
16:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Sted

NGI
Pilestredet 75C
Oslo, Norge
+ Google-kart

Arrangør

NFP

Legg igjen en kommentar