Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

NODAK – fagkveld i Oslo 26 oktober

26 oktober 2020 – 18:15 - 20:45

kr100
Danseterapi, Nodak arrangerer

Fagkveld Nodak 26 oktober 18.15 – 20.45 på Rom for Dans

Nodak dette er mitt rom

«DETTE ER MITT ROM»

Vi inviterer til en fagkveld med temaet: Grenser, synlighet, magedans – hvordan kan dette henge sammen?  Denne kvelden vil du kunne utforske det.

Hvordan opplever og uttrykker vi grenser og behov i kropp og følelser? Hvordan kan vi støtte klienter i deres utforskning av grenser og behov? Og hvordan kan vår egen bevisstgjøring hjelpe vårt system til å hvile i seg selv – og dermed støtte klientens nervesystem?

Og selvsagt skal vi også bevege oss og danse. Lotte har et mangeårig forhold til magedans og vil lede en intro til denne danseformen, med vekt på å kjenne og oppleve. «For meg er uttrykket og følelsen i magedansen relatert til å kjenne min plass, min sone, mitt område, og omrisset av meg selv tydelig.»

Magedansen kan være en måte å ta plass og være synlig på, og det kan være en stille utforskning av opplevelsen i kroppen når man bruker hofter, rygg, mage, armer og føtter.

Kvelden ledes av: Lotte Pia Stenfors,  opprinnelig veterinær og mangeårig forsker, og har danset siden barndommen. Hun har fulgt opp med blant annet etterutdanningskurs i kreative kroppsuttrykk, og utdannelser innen somatisk sexologi, Sensitivitets- og grensetrening, og er nå under utdannelse innen området relasjoner og tilknytningsformer. Hun har spesiell interesse for kunnskap om nervesystemet, traumer og traumebehandling

Tid: 18.15 – 20.45. Sted. Rom for Dans. Mastrandsgate 8 Oslo

Pris: 100 for medlemmer, 200 for ikke-medlemmer.

Påmelding innen 18 oktober til send e-post til Liv Marie Leirvåg

Detaljer

Dato:
26 oktober 2020
Tid
18:15 - 20:45
Kostnad:
kr100
Kategori for Arrangement: