Nina Ringnes

Nina Ringnes Psykoterapeut MNFP
Nina Ringnes Psykoterapeut MNFP

Nina Ringnes

Jeg arbeider med individuelle klienter og med parterapi og mitt arbeid er basert på bred livserfaring, solid erfaring med individual-, par- og gruppeterapi, og på utdannelsen i psykoterapi. Jeg begynte arbeide med individuelle klienter i 2006 og med parterapi i 2009.

Min utdannelsen omfatter
4 års psykoterapistudium ved Norsk Institutt for Psykosyntese
2 års parterapistudium i regi av the Center for Gender Psychology i London.
1 års studium i Psycho-Sexual-Somatic Therapy
Og ikke minst har jeg i mange år hatt daglig omsorg for flere barn og vet hvor utfordrende livet kan være når kravene fra en selv og andre er mange og tiden tilsvarende knapp. Jeg har passert 60.

Opprinnelig er jeg utdannet Siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen, og jeg har en Master i International Business fra USA.
Jeg har lang arbeidserfaring fra privat og offentlig økonomisk virksomhet, forskning, analyse og forvaltning samt fra veldedig prosjekt – og stiftelsesarbeid.

Jeg er styreleder i Norsk Forening for Psykosynteseterapeuter (NFPT) . Jeg også medlem av Norsk Psykosynteseforening. Min Terapivirksomhet er ansvarsforsikret og jeg er registrert som Psykosynteseterapeut i registeret for Alternativ Behandlere i Brønnøysund.
I forhold til individualterapien er jeg jevnlig i veiledning hos en psykolog og i forhold til parterapien er jeg under veiledning av lederne for The Center for Gender Psychology.

Kontoradresse: Heyerdahlsvei 7 B, Slemdal, 0777 Oslo
Mobil: +47 – 909 63 971

Besøk Nina Ringnes sin hjemmeside.