NIKUT – introdusjonskurs i EXIT 12 mai – Drammen

Expressive Arts Coaching 01

 

Kurset er åpent for alle som ønsker kreativt påfyll eller er nysgjerrig på bruk av kunst- og uttrykksmetoder. Du vil få erfaring med bruk av kunst- og uttrykksmetoder med fokus på Expressive Arts in Transition (EXIT).

Dette kurset er for ledere, trenere, coacher, lærere, prosjektledere og koordinatorer som er interessert i å utvide sin verktøykasse for ledelse, coaching og teamarbeid for å inkludere mer kreative og estetiske tilnærminger på jobb. Kurset er spesielt relevant for de som arbeider i helsevesenet, med utdanning, kommunikasjon, kunstinstitusjoner og miljøterapi.

EXIT er i ferd med å implementeres på skoler, helsestasjoner, arbeidstreningsprogrammer og flyktningmottak over hele landet.
Metodene brukes bl.a. til stabilisering etter traumatiske opplevelser og stresshåndtering for enslige mindreårige asylsøkere og flyktninger i introduksjonsprogrammet. Forskning på metodene brukt i EXIT har blitt gjennomført i regi av NKVTS og implementering av EXIT i Nord-Norge har blitt gjennomført i Regi av RVTS-Nord og NIKUT.

Kurset teller som det obligatoriske forkurset til den nye videreutdanningen i Kunst- og Uttrykksmetoder i Coaching og Teamarbeid (60 stp.) ved Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Drammen med oppstart juni 2017.

Tider:
fredag 12. mai kl. 11:00 – 19:00
lørdag 13. mai kl. 10:00 – 18:00
søndag 14. mai kl. 10:00 – 17:00

Begrenset antall plasser.

Kursholder: Gunnar Reinsborg.

Påmelding Email

For mer info tlf: 92657502.